Activiteiten

Onze activiteiten


Naast de persoonlijke afspraken om samen te studeren en te spelen komen wij als groep twee keer per jaar - in oktober en februari - bij elkaar in huiselijke kring voor een vergadering en vooral ook om elkaar het resultaat van onze studie te laten horen.


We houden twee keer per jaar een voorspeelmiddag. In april huren we een mooie lokatie met een goede vleugel of piano. In november spelen bij één van de leden thuis.   Er treden dan 10 à 12 paren op; familie, kennissen en belangstellenden zijn daarbij welkom.Niet reguliere activiteiten zijn onder meer workshops.

Op 11 juni 2022 hebben de gebr. Martijn en Stefan Blaak weer een workshop gegeven in het mooie hanzestadje Doesburg. Toevallig waren er die dag Hanzefeesten in de stad dus ons pianospel werd begeleid door kanonschoten wat een extradimensi gaf.

Onze  leden waren daar zeer enthousiast over. Door de sympathieke manier van lesgeven werd het samenspel op een hoger niveau gebracht. Zie ook de website van de gebroeders Blaak.


Op 11 februari hebben we een workshop in Doesburg. Gegeven door pianist Frits Jellema. Zie agenda.


In maart 2024 bestaat onze QM groep 25 jaar. Het bestuur en de leden geven nog een mooie invulling aan dit jubileum. Houd onze agenda in de gaten. Uiteraard worden hierbij ook onze mede quatre-mainsgroepen uitgenodigd.


   

Op uitnodiging van andere QM groepen bij speciale gelegenheden, bv. een lustrum, kunnen onze leden ook daar hun muziek uitvoeren.